Едгар Кейси е американски лечител и екстрасенс.Учител в неделното училище, Кейси започва лечение

...
Едгар Кейси е американски лечител и екстрасенс.Учител в неделното училище, Кейси започва лечение
Коментари Харесай

Атлантида, Хитлер и собствената си смърт: Сбъднатите пророчества на Едгар Кейси

Едгар Кейси е американски лечител и екстрасенс.

Учител в неделното учебно заведение, Кейси започва лечение с вяра през 20-те години на предишния век, употребявайки композиция от духовни четения и хомеопатични лекарства; за доста от неговите изцеления се споделя, че са осъществени от разстояние. 

През 1925 година се открива във Вирджиния, където основава болница и Асоциацията за проучване и култура. Той също по този начин прави пророчества и твърди, че може да си спомни минали животи и предизвиква вярата в съществуването на велика цивилизация в Атлантида преди към 12 000 години.

Не всички негови прогнози са се сбъднали, само че множеството са много точни. Някои от четивата, които Кейси даде на света, бяха за здравна помощ, Атлантида и предсказания за бъдещи събития.

Вижте 10 от неговите най-точни прогнози.
Пътят Бимини и Атлантида
Top 10 Predictions From Edgar Cayce
— Newsreet (@Newsreet_com)
През 1938 година Едгар Кейси предвижда, че: „ Част от храмовете може към момента да бъдат открити под тинята на епохите и морската вода покрай Бимини…Очаквайте го през 1968 или 1969 – не толкоз надалеч. “ 

Пътят Бимини е открит през 1968 година и Кейси сподели, че това е „ възходът на Атлантида “. Много хора имат вяра, че пътят на Бимини в действителност е част от Атлантида и Едгар Кейси беше прав в прогнозата си. Той разказа Атлантида като антична цивилизация, равна по мярка на Европа и притежаваща доста по-добри технологии. Кейси сподели още, че Атлантида е изчезнала някъде в Атлантическия океан преди към 10 000 години. Той сподели още, че хората от Атлантида са построили великански лазерни кристали за електроцентрали, които са предизвикали заличаване на земята. Кейси упрекна алчността и похотта за окончателното заличаване на земята и тяхната просвета. Накрая той споделя, че е имало огромна миграция на атлантите към Египет и че потъването на последните остатъци от Атлантида се дължи на библейския потоп на Ной.
Смъртта на двама президенти
През 1939 година Едгар Кейси предсказва гибелта на двама президенти, като споделя: „ Вие ще имате ужас – ще имате битки сред капитала и труда. Трябва да имате разделяне в личната си земя, преди да имате втория от президентите, който няма да преживее своя кабинет... правилото на тълпата! “

На април 1945 година президентът Франклин Д. Рузвелт умира на поста си. Кейси продължава: „ Освен в случай че няма повече предоставяне и взимане, внимание към тези, които създават, с по-добро систематизиране на свръхпечалбите от труда, би трябвало да има по-голям ужас в земята. “

Президентът Джон Ф. Кенеди е погубен в Далас, Тексас през ноември 1963 година
Разпадането на Съветския съюз
Едгар Кейси предсказа рухването на комунизма и разпадането на Съветския съюз. Той сподели: „ Чрез Русия идва вярата на света. Не във връзка с това, което от време на време се назовава комунизъм или болшевизъм — не! Но независимост - независимост! Че всеки човек ще живее за близък си. Принципът е роден там. Ще отнеме години, с цел да изкристализира; но от Русия идва още веднъж вярата на света ".

Съветският съюз се разпадна като нация през 1991 година, изостави комунизма и вкара икономическа и политическа независимост.
Крах на фондовия пазар и Голяма меланхолия
През 1924 година Кейси предвижда, че фондовият пазар ще се срине през 1929 година и също по този начин научи клиентите си по какъв начин да се приготвят за срутва. Клиентите му не му обърнаха внимание и изгубиха всичко, което имаха, когато фондовият пазар се срина.

Той също по този начин планува Голямата меланхолия, за която сподели, че сривът на фондовия пазар е повода и сподели, че тя ще отшуми напролет на 1933 година – по този начин и стана.


Революции в непознати земи
Кейси предвижда през март 1935 година, че доста непознати народи ще имат революции, в случай че няма повече духовно отношение, повдигнато в групи. През 1936 година избухва Гражданската война в Испания, Япония нахлува в Китай, Италия нахлува в Етиопия и Йосиф Сталин издига Големите чистки в цяла Русия.
Възход и проваляне на Адолф Хитлер
Едгар Кейси предвижда през януари 1934 година, че Адолф Хитлер ще се изкачи на власт, с цел да ръководи Германия. Кейси съобщи, че „ империализмът навлиза “ . След това, през август 1935 година, той предвижда, че Хитлер ще остане на власт, до момента в който „ пристигна като събаряне или външна война “.

“Si el gobierno usa los instrumentos del poder en sus manos para llevar al pueblo a la ruina, entonces la rebelión no es solo el derecho de cada ciudadano individual, sino también su deber ”.

Adolf Hitler
— DISIDENTE (@DISIDENTE1488) Евреите се завръщат в Израел
През 1932 година Кейси предвижда, че евреите ще се завърнат в Израел и ги посъветва да гледат на антисемитизма в Европа като на време за осъществяване на библейското знамение за тяхното завръщане.

След това израелската нация беше възобновена през май 1948 година, както предсказа Кейси, което беше последвано от война сред Израел и заобикалящите го арабски страни.
Съюзът сред Съединени американски щати и Русия
Top 10 Predictions From Edgar Cayce
— World Top 10 (@top10worldlist)
По времето на Съветския съюз Едгар Кейси предвижда, че Русия един ден ще бъде съдружник на Съединените щати. Той сподели: „... тъй като предстоят промени, това може да е несъмнено - еволюция или гражданска война в концепциите на религиозната мисъл " . Основата му за света в последна сметка ще излезе от Русия. Не комунизъм, не! А по-скоро това, което е в основата на същото, както е учил Христос - неговият тип комунизъм.

Предсказанието се сбъдва след разпадането на Съветския съюз през 1991 година, което Кейси също предсказва.

Magnetic Pole Shift: A Closer Look At The Reversal Of Earth's Poles
— Avinash Pathak (@avipathak89) Изместване на полюсите на Земята
Едгар Кейси разказва концепцията за изместването на полюса вследствие на това, че земната кора се движи без значение от ядрото, с цел да донесе друга повърхностна повърхност над оста на въртене в края на 20-те и началото на 30-те години на предишния век. Този развой получава от ден на ден внимание от страна на геофизиците.

Той предвижда, че измененията на земната повърхнина ще стартират известно време сред 1958 и 1998 година Причината за измененията е изместването на международните магнитни полюси към 2000 година Кейси сподели, че когато това се случи, това ще докара до промени в международния климат: „...където е имало студен или полутропичен климат, ще има по-тропичен и ще порастват мъх и папрат. “

Според Центъра за галактически полети Годард на НАСА нещо е трансформирало гравитационното поле на Земята, което е доближило магнитните полюси един до различен през 1998 година Това удостоверява прогнозата на Кейси за промяна на полюсите.

Edgar cayce rarely missed. We probably have less than 90 days from a 51 degree pole shift, according to his prediction.
— Self-Aware
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР